Sensimmo logo

icon-huisje

Woning verkopen

Als vastgoedkantoor Sensimmo bieden we potentiƫle klanten die willen verkopen, het volgende:

Uw woning verkopen is vaak niet zo eenvoudig als eerst gedacht. Er komt heel wat mee kijken zowel juridisch als administratief. Hiermee wil Sensimmo u echter met hand en tand bijstaan. Via ons verkopen betekent dat u onze volledige aandacht krijgt! Wij doorlopen samen met u het gehele proces van begin tot eind, tot bij het tekenen bij de notaris!

Onze gespecialiseerde medewerkers beantwoorden al uw vragen en zorgen voor een juridisch waterdicht verkoopdossier. Wij maximaliseren het potentieel van uw onroerend goed. Dit doen wij door een grondige studie en aanpak waarbij verschillende factoren een rol spelen. Heel belangrijk is hier een correcte prijszetting én een volledig professioneel marketingplan! Als u voor ons kiest, kiest u voor een professionele aanpak!  

U wilt verkopen?
Als vastgoedkantoor Sensimmo bieden we potentiële klanten die willen verkopen het volgende:

Als eerste komen wij op bezoek voor een vrijblijvende waardebepaling van de woning. In een verkennend gesprek zorgen wij ervoor dat al uw vragen beantwoord worden. We bepalen in samenspraak met u de vraagprijs en leggen samen alle voorwaarden vast.

De volgende stap is het aanvragen van alle nodige attesten. Dit is een hele papierslag en vaak tijdrovend. Wij maken voor u alles in orde zodat wij een juridisch waterdicht verkoopdossier hebben!

Om uw woning te verkopen gaan wij tot het uiterste! Wij zorgen voor sublieme marketing voor iedere woning hoe klein of hoe groot deze ook mag zijn. Wij schakelen een professionele fotograaf in en laten een promotiefilmpje ontwikkelen! Uw pand wordt op verschillende mediakanalen gepubliceerd en komt in de krant.

Natuurlijk staan wij ook in voor de volledige verkoop namelijk het inplannen van bezichtigingen, het onderhandelen over een bod alsook het correct afhandelen van een afgeronde verkoop. Wij begeleiden u tot bij de notaris!

Héél belangrijk! Indien wij niet verkopen, zijn er geen kosten!!                    

Wij danken u in ieder geval voor het vertrouwen in onze dienstverlening en service die we U bieden.
Sensimmo Team

woningverkopen-foto